Spalnice za vsakogar

Spalnice so zelo pomeben del v našem življenju. So prostor v katerem se sprostimo in pozabimo na vse težave zato se treba  v njih počutiti sproščeno. V Salonu pohištva so na voljo različni kompleti spalnic, ki vam bodo pomagali prav pri tem. Sprostite se in uživajte v kvalitetnih splanicah iz Salona pohištva.

spalnice

Moderen dizajn in kvaliteta znanih svetovnih in domačih proizvajalcev odlikujejo spalnice iz Salona pohištva. Ponujajo spalnice že od 400€ dalje pa vse do 7.000€ za ljudi, ki želijo največ udobja. Izbirate lahko med kovinskimi posteljami, lesenimi ali oblazinjenimi. Spalnice so na voljo v barvah bela-hrast, barvi oreha, kobinaciji hrasta in rjave barve, v barvi temnega hrasta, črno-beli barvi, bela-lili, in beli barvi.  Postelje so velikosti od 160 cm do 200 cm. Velike prostorne omare imajo drog za obešanje, police, ki jih lahko nastavljamo po meri in veliko ogledalo. Komode so zelo praktične saj imajo tako predale, kot vrata. Ponujajo tudi široko paleto kvalitetnih vzmetnic tako, da bo vaše spanje res popolno.

Spalnice so pakirane po kompletih.Vsak komplet spalnice vsebuje posteljo garderobno omaro, dve nočni omarici in komodo. Samo do 31.1.2016 oz. do odprodaje zalog poteka velika razprodaja, tudi do -70% popusta. Po dogovoru spalnice lahko tudi dostavijo in zmontirajo. Artikle lahko tudi osebno prevzamete na naslovu Tbilisijska 59 v Ljubljani od ponedeljka do petka med 8.00 do 16.00. Če so spalnice dražje od 500€ je dostava brezplačna. Večino artiklov dostavijo v roku od 2-5 dneh. Omogočajo tudi odplačevanje na obroke s karticami ali kreditom. Če je artikel poškodovan ga lahko v 14 dneh vrnete.

Vam v trenutni ponudni nič ne pade v oko? Naročite se na e-novice, prijava je brezplačna in spremjajte kaj vse je dodano v ponudbo. Če imate vprašanje lahko pošljete sporočilo ali pokličete na številko 01 5005  194 ali pa nas spremljajte na Facebooku.