Zakaj obiskati spletno stran Špele Kranjec?

Pred kratkim je izšla nova knjiga na temo motenj hranjenja. Izdala jo je mlada punca, po imenu Špela Kranjec. Napisala pa je svojo izkušnjo z anoreksijo, s katero se je borila dolgih devet let. Naslov knjige je Pojedla sem anoreksijo. Knjiga je predstavljena predvsem na Facebook strani Pojedla sem anoreksijo in spletni strani www.spelakranjec.com. In kaj vse lahko najdeš na tej spletni strani? Že uvodna stran spletne strani te s svojo živahnostjo in barvitostjo takoj pritegne. Takoj boš tudi zagledal naslov knjige in tako boš vedel, da si na pravi strani. Če boš nadaljeval s pregledovanjem strani, boš kmalu opazil možnost za brezplačno branje odlomka iz knjige.

špela kranjec

Le-tega ti zelo priporočam, če nisi prepričan ali bi knjigo prebral ali ne, saj se boš po nekaj prebranih straneh lažje odločil. Za branje odlomka moraš le vpisati svoj elektronski naslov in to je vse. Na isti strani najdeš še nekaj Špelinih prispevkov v zvezi z anoreksijo in knjigo. Prebereš si lahko prispevek o tem kako si Špela razlaga anoreksijo in kako ona gleda nanjo; pa zgodbo o tem zakaj se je sploh rodila ta knjiga; na koncu pa še pismo v razmislek, ki mnoge ne bo pustil ravnodušne in jim bo dal misliti. Ves čas boš imel ob strani tudi možnost prebrat kdo sploh je Špela Kranjec in pa seveda tudi možnost naročiti knjigo.

Ko klikneš v spletno trgovino, se ti odprejo številne slike knjige Pojedla sem anoreksijo, glavni podatki in opis knjige. Knjigo tako preprosto naročiš v parih klikih in jo prejmeš domov po pošti. Ker pa Špela nadvse rada piše in se ni mogla ustaviti le pri knjigi, se je odločila napisati še dve kratki, brezplačni e-knjigi, ki ju lahko prav tako dobiš na njeni spletni strani, pod zavihkom e-knjiga. Prva e-knjiga ima naslov 15 nasvetov kaj narediti, ko se znajdeš na tisti točki v življenju, ko si čisto na tleh, druga pa 12 in pol nasvetov kako pristopiti do otroka, ki ima težavo. Gre se za nasvete, ki jih je Špela delila glede na svoje lastne izkušnje. V zavihkih mnenja si prav tako lahko prebereš mnenja nekaterih bralcev. Za konec pa Špela piše še blog. Teme, o katerih piše, so večinoma povezane z motnjami hranjenja. Do sedaj so naslovi člankov naslednji: Bistvo so ljudje, Odločitve, Znaš biti ti res ti?, Kratka rdečelaska in kodrasta blondinka, Nič več nedosegljivih idealov, Ko so me prvič seznanili z boleznijo sem bil še otrok, Vsak človek mora prav tako zgraditi sebe, Motnje hranjenja: ena izmed bolezni sodobnega časa in Za spremembo: bulimija.