Floor Experts Hrvatska

Ako trebate vodič kroz najnovije trendove u svijetu podnih obloga, onda svakako nastavite čitati ovaj članak. Floor Experts Hrvatska nudi velik izbor visokokalitetnih podova. Od laminata, parketa i vinila do vanjskih podova, ovdje ćete naći sve što trebate za svoje podove. Možete ih pronaći u više od 40 zemalja, gdje također izvoze svoje proizvode visoke kvalitete. Osim prodaje ekoloških proizvoda, bave se i polaganjem drvenih podova te ostalih podnih obloga. Koje podne obloge je najbolje izabrati, s obzirom na kvalitetu, cijenu i popularnost i koje su podne vodeće u ovogodišnjim trendovima je nešto što morate znati pri uređenju doma. Tvrtka Floor Experts je jedna od vodećih u Hrvatskoj što se tiče podnih obloga.

floor experts

Najpoznatiji drveni podovi – parketi su definitivno i ove godine su vodeći podovi u svijetu. Nakon parketa, sljedeći na listi popularnih podnih obloga nalaze se podovi koji pomalo ironično, imitiraju parkete. Dakako, govorimo o vinilu i laminatu. Bilo da je riječ o izgledu pločica, drvetu ili kamenu – vinil i laminat su svakako povoljnija opcija ako vas nešto tako zanima.

Parketi, koje možete pronaći i na straniciama Floor Experts Hrvatska, su prvi izbor jer su elegantni, topli, bezvremenski, prirodni te traju godinama. Podovi su fundimentalan dio doma i određuju ton i paletu boje koja će krasiti vaš dom. Boje zidova, naglasci kroz dom mjenjaju se kroz vrijeme, ali podovi… biti će ovdje barem cijelo stoljeće.

Tamniji podovi su ove godine trend koji iznenađuje, ali i raste. U tvrtki Floor Expert Hrvatska su tamni parketi kao što je ariš, hrast ili jasen izrađeni iz pravog drva i nose dodatnu vrijednost vašem domu. Ovdje možete birati između više od 450 različitih parketa od kojih ćete sigurno naći nešto za sebe. Osim velikog izbora, u Floor Expert Hrvatska nude i različite montaže drvenih obloga. Za prave drvne podne obloge koje su trajne, koje će vas ostaviti bez daha, svakako provjerite ovu tvrtku.