Gume center

Gume centerSi želite imeti ugodne in kakovostne zimske in letne gume? Potem je najbolje da obiščete Gume center, kjer boste lahko izbirali med veliko kakovostnih gum.

Gume center Vam ponuja veliko gum različnih podjetij: Goodyear, Michelin, Debica, Sava, BF Goodrich, Dunlop, Blackstone, Tigar, Yokohama, Continental, Kumho, Hankook, Kleber, Semperit. Gume center, Vam ponuja poleg avto gum tudi moto gume in platišča. Cene nekaterih gum ali platišč so znižane do 50%, tako da Vam priporočamo nakup na Gume center. Če Vas ustavijo policaji in ugotovijo da imate namesto letnih gum zimske, Vas bo doletela visko denarna kazen. Zato z nakupom novih gum ne odlašajte. Ponujajo Vam tudi aluminjska in kovinska platišča, ki so različnih barv, raznovrstnih oblik in dimenzij. Poleg platišč tudi ponujajo moto gume za lastnike mopedov, dirkalnih motorjev in drugih vozil.Nakup lahko opravite kar preko spleta. Ponujajo Vam tudi dostavo na dom. Cena dostave je 1€ na kos. Če smo Vas prepričali za nakup gum na Gume center, je najbolje da kliknete zgornjo povezavo, kjer si boste lahko prebrali več informacij o podjetju.

Upamo da smo Vam povedali dovolj informacij o  podjetju Gume center in njihovih ponudbah. Gume center Vam ponuja kakovostne gume, ker je varnost na cesti zelo pomembna.