Osebni horoskop določa človekovo usodo

Horoskop izhaja iz astronomije in je znanstvena veda, ki preučuje planete ter  vesolje. Že od nekdaj so ljudje opazovali nebo in iz njega razbrali, kakšno bo vrete ter letni časi in so se na to tudi pripravljali vse leto bodisi da so si pripravljali kurjavo ali hrano in zavetja. Ugotovili so, da se nekateri pojavi ponavljajo in tako je nastal horoskop. Kaj vam napoveduje horoskop si preberite na tej povezavi.

horoskop

Astronomski pojavi se v nekem določenem zaporedju ponavljajo, kot so na primer kroženja planetov okoli sonca ali Lune okoli Zemlje, veliko je tudi utrinkov, ozvezdij, ki so skozi letne čase na določenih mestih in barv Zemeljske Lune ter ozračja, kozi katero jo gledamo. Velja, da če je Luna rdeča, bo kmalu hudo neurje in to kar drži.

Horoskop je povezan z astronomijo tako, da izhaja iz dvanajstih ozvezdij na nebu, ki so stalnice severne poloble in so v določenih obdobjih leta bolj ali manj vidne ter dominantne. Po imenih teh ozvezdij so poimenovali 12 horoskopskih znamenj zahodnjaškega zodiaka in jim pripisali neke skupne značilnosti.

Vsak človek ima svoj rojstni horoskop, ki se začne z mesecem, dnevom in uro ter minuto njegovega rojstva. Takrat vas zaznamuje sončno znamenje, to po meni, da ste po horoskopu ti, kar tisti mesec vlada. Vsakemu dnevu tudi vlada določeno znamenje, enako vsaki uri, kjer so pomembne tudi minute, to pa je vaše pod znamenje, ki je včasih celo bolj izrazito, kot je vaše sončno znamenje.  Osebni horoskop določa tudi 12 hiš, v katerih so v času vašega rojstva tisti trenutek vsa znamenja enega leta, kar vas kot osebno natančno določa in vam piše usodo skozi vse življenje.

Osebni horoskop se skozi leta človeka spreminja, glede na to, kaj se že predela v življenju, kaj se je naučil in koliko je napredoval. Nekaterim to uspe mnogo bolj, kot drugim.