Inštrukcije poslovne matematike

Znanje matematike se v srednji šoli in fakulteti vedno bolj stopnjuje, zato pa je potrebno predznanje in razumevanje. Veliko ljudi ima težave pri matematiki, zato se večkrat obrnejo po pomoč, ena izmed teh pa so tudi inštrukcije matematike. Vendar je težko najti nekoga, ki obvlada vso snov, še posebej če se gre za poslovno ali finančno matematiko. Problem lahko enostavno rešite v le enem koraku – pokličite center za inštrukcije, kjer se dogovorite za datum in kraj in tako izboljšate svoje znanje.

Inštrukcije matematike

Učili vas bodo glede na učni načrt, ter ga tudi prilagodili vašim interesom in znanju. Učenci bodo pridobili znanje temeljnih matematičnih pojmov, ki jih boste lahko uporabili pri reševanju ekonomskih in poslovnih problemov. Na njihovi spletni strani instrukcijehorizont.si si lahko preberete katere tematike boste obravnavali, možen pa je tudi dogovor. Prav tako lahko se lahko na njihovi spletni strani že takoj zdaj naročite na inštrukcije, zgolj vpišete svoje podatke ter želen datum in uro inštrukcij. Inštrukcije pa lahko potekajo tudi v dvojicah in trojicah ter si tako naredite učenje še bolj zabavno. Učili vas bodo izkušeni in kakovosti učitelji in profesorji, saj želijo čim več posameznikom pomagati pri boljši izobrazbi.

Center za inštrukcije Horizont se poleg inštrukcij za osnovne in srednje šole ter fakultete, ukvarja tudi z pripravami na maturo, učenjem za popravne izpite, lahko pa se tudi prijavite na razne tečaje, ki jih organizirajo tako za posameznike, kot tudi za podjetja, del njihovih storitev je tudi prevajanje in lektoriranje. Kontaktirajte jih preko elektronske pošte ali telefona in že danes naredite korak proti boljšem znanju, ki je danes nujno potreben.