Inštruktorica Sara

Inštruktorica Sara»Sara je znala pretentati s kovanci vsakega, ki je bil v njeni bližini. Do natančnosti je znala preračunati, kdo bo dobil in koliko ter predvideti, kakšen upor prenaša določena stvar. Najprej smo menili, da je to običajno in se bo Sara z leti posvetila poklicu zdravnice, kot smo si domači želeli. Vendar ne, Sara je želela številke,« nam je zaupala teta Magda.

Sara je absolventka Ekonomske fakulteta v Ljubljani, kjer je razumevanje matematike in drugih predmetov, povezanih s številkami, ključnega pomena.

In, zakaj se je Sara odločila postati inštruktorica?

»Že v srednji šoli sem z veseljem in uspešno pomagala veliko sošolcem in prijateljem, katerim sta matematika in fizika povzročali težave. Svoje znanje želim prenesti naprej na čim bolj razumljiv in preprost način ter razložiti snov primerno glede na znanje inštruiranca. Pri podajanju snovi so zame prav tako ključnega pomena motivacija, usmerjanje in posvečanje vsakemu posamezniku posebej, saj je s tem lažje zagotoviti uspeh pri obveznostih predmeta. Inštruiram fiziko in matematiko v Kranju, Radovljici in Jesenicah.«  Če želite izvedeti več o inštrukcijah matematike, kliknite tukaj.

»Ne razumeš matematike in fizike? Nič hudega, dokler je Sara naša sošolka, bomo vsi opravili,« se je nasmehnila njena sošolka Jasna.