Slab komentar

»Quit making this« , blog je nastal po kratkem šoku, ki sem ga sama doživela pri pisanju bloga. Quit making this, je bil blog namenjen temu, kar sem spoznala sama pri sebi, ko sem prvič dobila negativno kritiko v zvezi z mojim pisanjem. Na blog o mojem prijatelju sem dobila, kako bi lahko rekla, zanimiv a hkrati žaljiv komentar, o mojem neznanju angleščine, tako sem tudi komentar objavila v objavi Quit making this.

quit making this

Quit making this, komentar mi je tako odprl oči, lahko bi rekla da sem bila nekako sama nad seboj razočarana, saj se trudim, da bi postal moj blog kar se da aktiven ter uspešen. Tako me je komentar prizadel in iskala sem napake pri sebi, nato pa sem nekako prišla do novega bloga z naslovom Quit making this. Z Quit making this, sem spoznala, da me kritike sevedal lahko kar prizadanejo, predvsem pa sem se sprijaznila z dejstvom, da moje objave ne bojo vedno všeč vsakomur, ki jih bere, to je dejstvo, saj nimamo vsi vedno enakih okusov za pisanje pa tudi za branje. Quit making this, je bil namenjem tako nekakemu priznavanju samemu sebi, da vsak lahko dela napake, vedno jih lahko storimo, čeprav niti ne pomislimo na njih.

Ampak z napak se vedno lahko učimo, vedno se lahko izboljšamo, samo če si to zares želimo. Quit making this, me je naučil, kako postati boljši človek, dobro je ignorirati negativne komentarje a še vedno, da se kdaj pa kdaj na njih spomnimo in ne pozabimo, da je včasih slab komentar dober, da izpopolnimo sebe in svoje delo. Zanimivo je tudi, kam te zavist pri uspehu drugih ljudi lahko pripelje, nekateri so tako včasih zelo prepričani v to, da bi te lahko »uničili« oziroma prizadeli, in tako pridobili osebo ali delo za njih. Vsaka dobra stvar se začne z majhnimi koraki, ter se tako izboljšuje. Vedno je tako in vedno bo ostalo tako.