Tiskarna Golc

Tiskarna GolcTiskarna Golc je pravi naslov za hitro in kvalitetno opravljene storitve offset tiska, digitalnega tista ter knjigoveštva. Nudijo izdelavo kakovostnega tiska za kataloge, prospekte, letake, kuverte, plakate, mape, razne etikete, nalepke ter darilni program. Tiskarna Golc se ponaša z dolgoletno tradicijo kakovostnega tiska, katero potrjujejo številne reference poslovnih partnerjev. Tiskarna Golc se lahko pohvali z izdelavo čudovitih darilnih vrečk, na katerih je lahko z logotipom predstavljeno vaše podjetje ali pa podarite lepo darilo v unikatni darilni vrečki po vašem okusu. Kako se vaše podjetje, društvo ali pa dejavnost predstavlja ljudem je izredno pomembno. Tiskarna Golc izdela za vas reklamne bloke, kuverte ter vizitke, s katerimi bo prepoznavnost podjetja še večja.

Sporočite pomembno novico o kakšni akciji ali dogodku preko plakata, saj jih vidi ogromno ljudi. Tiskarna Golc jih naredi tako, da se bodo ljudem res vtisnili v spomin. Če se odpravljate na kakšen večji dogodek ali predstavitev pa vam tiskarna Golc izdela za vaše podjetje ali produkt prospekt ali katalog, s katerimi boste ljudem približali vse potrebne in pomembne informacije. Izbirate lahko med različnimi vezavami ter oblikami. V življenju se nam zgodi veliko lepih stvari, katere pa bi radi delili s svojimi najbližjimi ter prijatelji. Tiskarna Golc vam pomaga pri organizaciji posebnih dogodkov, saj nudijo izdelavo prekrasnih vabil za vse priložnosti. Prav tako pa izdelujejo mape z različnimi zavihki za podjetja, šole ter društva. Mapo lahko krasi logotip ali pa poljudna slika. Prav tako se lahko zabavate z lastno kreacijo etikete, katera krasi vinsko steklenico ali kozarec za vlaganje.

Tiskarna Golc natisne tudi deklaracijske etikete pa tudi etikete z opozorili ali napotki. Etikete lahko uporabite tudi pri izdelavi celostne podobe podjetja ali društva, saj jih lahko uporabite na kuvertah, blokih ter mapah. Nudijo samolepilne etikete ter etikete na specialnih papirjih ali na roli. Za več informacij o njihovi obsežni ponudbi kliknite tukaj.