Ženska oblačila za zapeljevanje

Salonarji, naramnice in seksi perilo so način, da zapeljete moškega kadar želite. Bliža se čas novega leta in trenutkov, ko si večina žensk in moških želi intime. Ta članek ni namenjen ženskam, katerim je v interesu t.i. »one night stand« ampak pravim ženskam katere si že dolgo želijo zapeljati svojega moškega na visokem nivoju.

salonarji

V angleščini zapeljevanje vsebuje 3x črko S (seduction = serious + stockings + suspenders). Zapeljevanje v tem opisu definitivno ni le igra ampak zelo resna stvar. Največja napaka, ki jo dekleta naredijo je, ko jim po glavi začne plesati misel »manj kot oblečem boljše bo«. Žal mini krilo ki sega ravno do spodnjega perila in majica bolj vpije »predaja« kot pa pa kaže željo po zapeljevanju.

Zapeljevanje se začne že ob prvem srečanju kot je naprimer zmenek. Bolj javno je mesto bolj zanimiv je lahko potek zapeljevanja. Za tak način zapeljevanja se začne s pametno izbiro oblačil. Tu je najprimernejša izbira daljših oblačil, ki veliko prikrivajo a ponujajo možnost hitrega razkritja določenih delov. Idealen primer je daljše krilo z odprtino na strani, katera ponuja možnost razkritja.

Druga opcija zapeljevanja pa je, da se pojavite na njegovem domu kot presenečenje, prekmalu ali pa da moškega povabite k sebi domov. Za ta scenarij so že v začetku primerna bolj izzivalna oblačila kot naprimer globok dekolte ter ozko in krajše krilo. Oblačila v tem scenariju definitivno niso primerna za scenarij 1. kjer je kraj srečanja javen.

Pri obeh primerih pa je zelo pomembno spodnje perilo. Ko pride do trenutka slačenja nič ni bolj zapeljivega kot seksi perilo. Perilo naj bo kreativno. Ugotovite kaj ga privlači in se okusu primerno oblecite. Poskusite korzet, zapeljive hlačne nogavice. V decembru je vsekakor primerna izbira rdečega korzeta v kombinaciji s črno ali belo, ki ga lahko oblečete tudi pod daljšo elegantno obleko iz prvega scenarija. Srečno zapeljevanje.