Rastline sreče – obdarite svoje življenje z bogastvom

Nekaj rastlin je, ki jih morate imeti doma za srečo in blagostanje ali v pisarni, ki vam pomagajo k sreči, blagostanje in harmonijo v vsakem prostoru ter med ljudmi. Med njimi je gotov nenavadna jerihonska roža, ki je res posebna. Oglejte si na tej povezavi https://jerihonska-roza.si/ o rastlinah, ki vam prinašajo srečo, blagostanje in veselje ter harmonijo. Če ne poskusite, ne morete vedeti, kako blagodejno te rastline vplivajo na nas s svojimi vibracijami.

rastline sreče

Med srečne rastline gotovo spadajo jerihonska roža, kaktus in srečni bambus, zagotovo pa imate tudi vi še kakšno priljubljeno rastlino, ki vam zaljša prostor in razveseljuje dušo in srce. Zato veste, o čem govorim. Morda pa še niste slišali za prav posebno jerihonsko rožo, ki je lahko kar 50 let brez vode, povsem se posuši in zapre, ko pa pride do vode, se počasi odpre in ozeleni. Da, prav ste prebrali, ozeleni in se počasi odre ter pri tem prav sveže in lepo diši.

To pa je nekaj, mar ne. Zato je jerihonska roža posebna in ima poseben simbol vztrajnosti, življenja ter potrpežljivosti. V življenje in pisarne ter prostore vnaša same dobre vibracije, denar in srečo. Kadar želite k sebi pritegniti dobre stvari, samo zalijete jerihonsko rožo in vse  vašem življenju bo ozelenelo.

Kdaj in kje postavite kaktus, jerihonsko rožo in srečni bambus ter cekinček, rožo denarja, ni težko najti informacije na internetu ter na zgornji povezavi. kjer z ljubeznijo vse razložijo in vam pomagajo do vseh teh srečnih rož.

Niso pa koristne samo vam tudi za darilo in poslovno darilo so izjemno dragocene, lepe ni cenjene. Sploh jerihonska roža, ki je zelo redka in še dokaj nepoznana, boste obdarovanca zares presenetili in osrečili. Zraven dobite navodila za uporabo, kako se rastlini streže in kako prinaša harmonijo, bogastvo in srečo v življenje. Obdarite svoje življenje z bogastvom.