Berete Na dlani?

Ali redno spremljate portal na dlani? Ta portal je narejen tako, da se boste na njem počutili kot nekje, kjer so na voljo same dobre in zelo aktualne novice. Pomembno je, da se zavedate, da je na dlani častnik, ki najbolje deluje prav preko spleta. Splet je tisti, ki vam bo omogočil, da boste na njem dobili veliko različnih novic, prav tako pa jih boste lahko na ta način hitro delili na svojih socialnih omrežjih. Vsa socialna omrežja delujejo tako, da morate deliti na njih vsebino, ki je zanimiva oz. privlačna za vaše sledilne.

nadlani

Na socialnih medijih se zelo dobro znajde tudi častnik Na dlani, saj tam redno objavljajo aktualne novice s sveta. Svet je izredno velik in pomembno se nam zdi, da znate ločiti katere novice so za vas relevantne in katere ne. Obstajajo namreč ljudje, ki ne vedo, da so nekatere novice za njih popolnoma ne relevantne in zato se častnik Na dlani trudi, da objavlja samo in izključno novice, ki so namenjene našemu trgu.

So objavljene tudi kake novice iz širšega sveta, toda v teh primerih gre za novice, ki niso toliko brane in toliko pomembne. Na dlani obstaja že veliko let in verjamemo, da je to ta glavni razlog zakaj neki so tako uspešni, saj imajo za seboj en kup bralcev, ki jim lahko pomagajo, da dosegajo svoje zastavljene cilje in na podlagi le teh lahko prejemajo tudi informacije kako neki naj delujejo v prihodnosti. Na dlani je častnik, ki se ga sicer dobi tudi v tiskani verziji, toda to še ne pomeni, da je tiskana kaj slabša. To je zato, ker se Na dlani zelo dobro zaveda, da novice zanimajo tudi starejše bralce, ki verjetno sploh nimajo interneta, kar pomeni, da se morajo osredotočiti tudi na njih in to jim lahko uspe tako, da imajo tudi tiskani časopis.