Ipanema je prepričala že mnoge ženske

Zakaj je blagovna znamka Ipanema posebej priljubljena med ženskimi uporabnicami? Za to bi lahko našteli cel kup prepričljivih razlogov, a že sama znamka dovolj nazorno priča sebi v prid. Gre za izdelke, ki so pisani na kožo ljubiteljicam lahkotne, barvite in elegantne poletne obutve. Nič čudnega, da na plažah srečujemo vedno več japonk, sandalov in drugih izdelkov te znamke, ki so večinoma na nogah ponosnih lastnic. Iz podobnih razlogov so sicer obuvala te znamke priljubljena tudi pri otrocih.

Ena izmed glavnih odlik znamke Ipanema je vsekakor čudovit dizajn. Nenazadnje je to znamka, za katero izdelke oblikuje svetovno znani dizajner Philippe Starck. Pričakovati gre torej vznemirljive in dovršene kose obutve, ki bodo prišli na plaži še posebej do izraza. To je jasno že takoj, ko pogledamo na prodajne police trgovin s čevlji – med poletnimi obuvali Ipanema vsekakor izstopa, če ne že z zelo bogato ponudbo različnih izdelkov pa gotovo vsaj z barvitostjo in eleganco svojih izdelkov.

ženski čevlji

Razigrane barve in drzne oblike, navdahnjene s strani slovite brazilske plaže Ipanema, so za mnoge uporabnice povsem zadosten razlog, da se odločijo za obutev te znamke. Seveda pa ne gre za edine adute znamke Ipanema, temveč le za tiste, ki najprej pritegnejo pozornost. Še veliko več imajo japonke in druga obuvala te znamke povedati takrat, ko si jih nataknemo na nogo in se z njimi sprehodimo naokoli. Ipanema obutev je namreč izdelana iz patentirane mehke plastike, ki zagotavlja popolno udobje tudi pri kakšnih daljših poletnih sprehodih. Poleg tega je plastika v celoti obnovljiva in ne obremenjuje okolja, kar je vsekakor dodaten plus za proizvajalca.

V končni fazi pridejo do izraza tiste odlike, ki ostanejo očitne pri dolgoročni uporabi. Ipanema v tem oziru še vedno izstopa z edinstvenimi dizajni in izstopajočimi barvami, a veliko bolj bomo na dolgi rok cenili udobje in zanesljivost obuvala. Poletna obutev je v mnogih primerih izdelana le za eno sezono, a izdelki priznanih znamk lahko brez težav navdušujejo bistveno dlje časa. Tudi s tega vidika je Ipanema prepričala že mnoge ženske uporabnice, seveda pa tudi moške in otroke, ki prav tako prepoznajo in cenijo kakovost obuvala.