Ciaoamigos zabaviščni park

Verjetno ste že slišali za spletni portal za zmenkarije Ciaoamigos. Če še niste, potem čimprej obiščite www.incontri-free.com/ciaoamigos. Najbrž pa je malo takih, ki veste, da obstaja tudi neke vrste zabaviščni park z imenom Ciaoamigos. No, to niti ni zabaviščni park, ampak prej park za zmenke ali park za zaljubljene. Govorimo o parku, ki so ga ustvarile iste osebe, ki imajo v lasti portal za zmenkarije Ciaoamigos, ideja pa se je porodila, ko so želeli spletne zmenkarije prenesti nazaj v realno življenje.

Ciaoamigos

Vstop v park Ciaoamigos imajo samo registrirani člani s preverjenimi identitetami. Ob vstopu v park vas najprej pričaka ogromna tabla z načrtom parka, ki res ni majhen. Park Ciaoamigos je res odličen tako za zmenke na slepo, kot tudi prve zmenke ali pa za tiste člane, ki so že v dolgotrajnejših zveza. Seveda ni nujno, da greste tja na zmenke, lahko se preprosto družite s prijatelji, ki so prav tako člani portala Ciaoamigos. Park je v grobem razdeljen na dva dela. V enem obstaja kopica manjših prostorov, kjer se združujejo ljudje s podobnimi interesi. Podobno, kot bi se na portalu Ciaoamigos pridružili kakšni skupini, ki vam je všeč – ljubitelji psov, vrtičkarji, oboževalci metuljev, ….

V teh prostorih se lahko družite, zabavate, spoznavate, … Drugi del parka Ciaoamigos pa je popolnoma prilagojen zmenkom v dvoje. Lahko greste na romantično večerjo v eno od njihovih restavracij, na sladoled, v kino, na sprehod ob jezeru, … Skratka, park je dovolj velik in nudi res ogromno možnosti za zmenek. Še več – ob vhodu v Ciaoamigos imajo tudi svetovalce, ki vam svetujejo razne zadeve. Na primer kam na prvi zmenek, kakšne vsebine nudi park, kje spoznati osebe s podobnimi hobiji, …
Tako park kot spletni portal Ciaoamigos nudita odlične možnosti za spoznavanje in druženje, pa naj bo na zmenku ali s prijatelji. Če še niste član, je sedaj zagotovo odličen trenutek, da razmislite o tem, da bi se pridružili Ciaoamigos.