Toplotna črpalka za sanitarno vodo je sedaj s pomočjo eko sklada še bolj dostopna

V kolikor vas zanima toplotna črpalka za sanitarno vodo, Eko sklad toplotne črpalke vam lahko nakup olajša še danes. Toplotna črpalka za sanitarno vodo je moderen način kako lahko ogrevate vašo vodo. Je ekonomičen in predvsem okolju prijazen način. Še vedno pa je veliko objektov, ki sanitarno vodo ogreva s kurilnim oljem, plinom ali z različnimi električnimi grelci.

Toplotna črpalka je cenovno gledano ugodnejši način ogrevanja vode. Poleg tega pa je tudi zelo čist način ogrevanja vode. Toplotna črpalka za delovanje potrebuje zelo malo električne energije, zato je poraba zelo majhna. Nakup toplotne črpalke za sanitarno vodo je lahko kar zajeten. S pomočjo eko skladov za toplotne črpalke lahko nekaj prihranite.

toplotna črpalka

Prijavite se in morda vam uspe pridobiti subvencijo. Ker pa je toplotna črpalka zelo učinkovit sistem ogrevanja, boste že v nekaj letih privarčevali toliko, da se bo kupnina izničila. Nato pa boste samo še pridobili. Toplotne črpalke imajo zelo dolgo življenjsko dobo, zato proizvajalci po navadi dajo kar 20 letno garancijo. Obenem je delovanje toplotnih črpalk zelo neslišni in v vašem objektu zasedejo bore malo prostora.

Na voljo pa so tudi v pametni preoblike. Lahko jo nadzirate preko pametne naprave, torej telefona, tablice ali prek računalnika. In si na ta način zagotovite še nižjo porabo. Če se odločite za nakup toplotne črpalke predhodno preverit ali je razpisan kakšen eko sklad toplotne črpalke, ki jo kupujete. Eko skladi vam omogočajo prihranke tudi do 1.000 evrov.