Dobro izolirana vhodna vrata

Vhodna vrataKo pridemo v hišo in ko jo zapuščamo, so prva in zadnja stvar, ki jo vidimo, naša vhodna vrata. Z njihovo izbiro pokažemo obiskovalcem in mimoidočim nekaj našega osebnega okusa in življenjskega sloga, zato moramo dobro premisliti, da kupimo vhodna vrata, ki so lepa na pogled, praktična in predvsem varna.

PVC vhodna vrata so zelo odporna proti obremenitvam, odlično tesnijo in nudijo odlično toplotno ter zvočno izolacijo. Taka  vrata so narejena iz PVC materiala, kar je kratica za polivinil klorid, kemično spojino. To kratico vidimo pri veliko izdelkih in je uporabna na različne načine. Polivinil klorid ima negativno stran, saj predstavlja problem za naše zdravje in okolje. Med njegovo proizvodnjo se uporabljajo nevarne surovine, ki so eksplozivne, strupene in rakotvorne, po izdelavi pa ostajajo tudi nevarni in kompleksni kloridni odpadki. Med proizvodnjo dodajajo razne dodatke, ki so prav tako nevarni okolju, PVC se pa tudi dolgo in težko razkraja.

Če želite, da so vaša vhodna vrata nekaj posebnega, se ujemajo z vašo hišo in odražala vaš okus, potem so za vas prava ALU vhodna vrata. Aluminij je material, ki je visoke kakovosti in oblikovno stabilen, ne propada in ne potrebuje raznih zaščit s premazi. Celo čez več let bodo aluminijasta vrata le malo spremenila svoj izgled. Aluminijasta vrata nudijo visoki toplotno in zvočno izolacijo, so zelo oblikovno stabilna, zagotavljajo vam visoko varnost ter ne potrebujejo kakršnegakoli vzdrževanja. Aluminij se ponaša z optimalnim razmerjem med nosilnostjo in težo, tako da ne potrebujemo dodatnih jeklenih nosilcev med posameznimi vpetji, ima pa tudi dokaj majhno skupno težo, tako da ne predstavlja prevelike obremenitve za objekt.

Vhodna vrata so vaš vhod v svet, zato poskrbite, da bodo kompaktna, da vam bodo zagotavljala dobro tesnenje, izolativnost, zanesljivost in kakovost ter najpomembnejše, da bodo dovolj kvalitetna in varna.