Hoteli v Ljubljani

HotelSlovenci se vse več odpravljamo na počitnice v tujino, veliko jih najame apartma in v njem kot v svojem stanovanju preživi svoje počitnice. Apartmaji so ena bolj priljubljenih namestitev, saj so cenovno bolj ugodni od hotelov, in so običajno malo bolj oddaljeni od mestnega vrveža

Vse bolj priljubljene namestitve za tujce so sobe v hotelih. Hoteli v Ljubljani, res da ne stojijo blizu morja, toda so zelo priljubljeni za turiste, saj si turisti ogledujejo Ljubljanske znamenitosti. Ljubljana je za turiste zelo privlačna in je ena izmed bolj obiskanih evropskih mest. Turisti si za ogled našega glavnega mesta običajno vzamejo nekaj dni in zato so hoteli v Ljubljani skozi celo sezono dobro obiskani, saj se turisti v Ljubljano odpravljajo v vseh letnih časih.

Hoteli EpicEco imajo skupno spletno stran, na kateri si lahko pogledate vse njihove storitve ter cenike. Hoteli vam poleg namestitev nudijo tudi pestro izbiro wellness storitev  ter ostalih aktivnosti v naravi. Skupina EpicEco vam nudi namestitve tudi v Sežani in Postojni.V Postojni imajo 3 svoje hotele s 3. oz 4. zvezdicami. Hoteli v Ljubljani oz Hotel Medno Ljubljana je lociran v predmestju, tako da ste maloo oddaljeni od gneče vendar še vedno dovolj blizu mestnemu utripu življenja. Hotel je opremljen s sobami različnih kategorij, tako da si vsak turist lahko najde ustrezno sobo zase. Za poslovne namene vam nudijo tudi možnost najema kongresne dvorane z vso pripadajočo opremo. Hoteli v Ljubljani imajo tudi odlično restavracijo s pestro izbiro različnih jedi. Tudi če niste hotelski gost, pa si lahko rezervirate restavracijo oz. del nje za razna srečanja s prijatelji. Tako lahko pripravite presenečenja svojim bližnjim za razne rojstno dnevne zabave, obletnice, poroke in druge oblike druženja.