Elektronska varuška za vas

Z elektronsko varuško boste lahko v miru čakali, da se vaš dojenček zbudi, brez rednega preverjanja in poslušanja v njegovi sobi. Z njo ga ne boste motili, kot če bi prišli vsako uro v sobo. Za več informacij vam bomo sedaj napravo obrazložili.

Elektronska varuška vam bo omogočala mirno opravljanje ostalih dejavnosti med otrokovim počitkom. Z njo vam bosta tako zvok, kot slika omogočala nadzor nad otrokom in vam omogočila večjo samostojnost čez dan. Moderne varuške vam sedaj omogočajo tudi daljšo razdaljo med vašo in otrokovo napravo v sobi, tako na primer, ko ste na vrtu in je vaš otrok v sobi, ga lahko z kvalitetnim zvokom in sliko spremljate.

Sodobna elektronska varuška ima nov način dvosmerne komunikacije, kar pomeni, da se z otrokom lahko sporazumevate, če se na primer zbudi, vi pa ga poskušate pomiriti. Če je pri napravi omogočena tudi nočna funkcija je to še toliko lažje.

Prva leta otrokovega življenja so ključna ter povzročajo staršem skrbi, zato je današnja tehnologija h tem skrbem zelo pripomogla in jih olajšala.

Z današnjo tehnologijo se je razvilo veliko elektronskih varušk različnih vrst, z različnimi funkcijami. Ko izbirate svojo, bodite pozorni na to, kar vam je najbolj pomembno, kot na primer ali želite brezžično napravo, ali pa vas oziroma otroka kabel nebi motil. Ali želite otroka samo slišati in tako preverjati, kaj se dogaja, ali pa vam bi bila varuška bolj priročna z zvokom in sliko otroka. Mogoče bi želeli tudi napravo, katera zaznava otrokovo gibanje in s tem dihanje pri spanju? Pozanimajte se tudi glede dvosmerne oziroma enosmerne komunikacije, ali hočete otroku pred spanjem povedati uspavanko in pravljico, ali vam je pomembno le, da otroka ob joku le zaslišite.

Elektronska varuška ima različne nastavitve, kot na primer nastavitev alarma, da vas opomni na otrokova zdravila.

Elektronska varuška je tudi odlično darilo za prijatelje ali sorodnike, ki so ravno dobili dojenčka. S tem jim boste delo olajšali.