Hitri kredit

Potrebujte hitri kredit? Verjetno so vsakemu znane naslednje situacije; ste podjetnik in imate težave z neplačniki, sami pa nujno potrebujete gotovino za poplačilo svojih računov ter dolgov, da lahko nemoteno delate naprej. Ali pa, ko sta v gospodinjstvu sicer dva dohodka, vendar zaradi nepričakovanih stroškov zmanjka nekaj sto evrov za plačilo položnic. Situacij je ogromno, ko je nujno potreben hitri kredit.

Hitri kredit

Za posojilo na banki se odloča vedno manj ljudi, saj je postopek dolg in zapleten pa še obresti so neugodne. Posojilo pri prijateljih in znancih je včasih še težje kot na banki, saj nas potem čudno gledajo in hitro zahtevajo svoj denar nazaj. Zastavljalnica Ljubljana vam je na voljo za hitri kredit. Pri njih lahko zastavite svojo lastnino, ki je lahko vredna vse od 100 pa do 25000 evrov. Hitri kredit lahko pridobite pri njih že isti dan, ko ocenite in zastavite svojo lastnino, odvisno od želene vsote. Zastavljen predmet je lahko v obliki zlata ali nakita, različnih glasbil, lahko pa zastavite tudi telefon, računalnik in fotoaparat. najlepše pri vsem je, da svojo lastnino dobite nazaj, ko posojilo vrnete. Ni se potrebno za vedno odreči svoji kitari ali posebnemu nakitu. Hitri kredit lahko v Zastavljalnici Ljubljana pridobi prav vsak.

Na voljo so vam za svetovanje in diskretno poslovanje. Pri njih so dobrodošli vsi, ki s svojo osebno lastnino jamčijo za pridobljen hitri kredit. Za posojilo so izredno fleksibilni in se prilagajajo posamezniku in željeni vsoti. Za hitri kredit se lahko oglasite v njihovi poslovalnici, ali se dogovorite preko telefona ali spletne strani. Pri njih ni potrebno izpolnjevati zapletenih obrazcev in prilagati dokazil o finančni sposobnosti. Prinesite predmete, strokovnjaki jih bodo ocenili in vi boste dobili še isti dan gotovino, s katero boste lahko plačali svoj dolg ali položnice oziroma ga porabili za kakšen nujen nakup.