Preživljanje dopusta in nastanitev v Bovcu

Bovec se nahaja v severozahodni Sloveniji in je središče občine Bovec. Samo mesto in njegova okolica ponujata veliko različnih možnosti preživljanja dopusta. Slikovita narava vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne, za tiste bolj aktivne pa je na voljo tudi veliko športnih in adrenalinskih doživetij. Reka Soča je definitivno ena izmed lepših Slovenskih in svetovnih rek, na njej se lahko udeležite raznoraznih vodnih aktivnosti kot so ribarjenje, spusti s kajakom, soteskanje in še marsikaj, ob reki pa je potekala tudi Italijanska fronta in v Bovcu si lahko ogledate številne muzeje posvečene prvi svetovni vojni, v mestu in okolici pa je prisotnih tudi veliko zasebnih zbirateljev, katerih zbirke niso zanemarljive.

Apartma Bovec

Okoliški hribi in gore so idealni za pohode ali pa kolesarjenje, na svoj račun pa bodo prišli tudi adrenalinski odvisniki saj je na okoliških hribih veliko odskočnih točk. Apartma Bovec je verjetno najboljša rešitev za preživljanje vašega dopusta, ponudba pa je ogromna, lahko se odločite za hotele, hostle, gostišča s prenočišči, turistične kmetije zasebne sobe in še marsikaj.

Apartma Pri Leju vam ponuja eno izmed možnih namestitev, nedavno zgrajen kompleks vam ponuja popolno udobje s pridihom domačnosti. Klimatske naprave, dostop do interneta, pokrito teraso s popolno žar opremo in še marsikaj. Več informacij seveda dobite na njihovi spletni strani. Preživljanje dopusta v Bovcu vam bo napolnilo baterije in dalo novih moči za nadaljnje dogodivščine, zato ga definitivno uvrstite na svoj seznam počitniških destinacij.