Hitrost, strokovnost in kvaliteta tiska

Podjetje Tisk 24 je predano hitrosti in kakovosti, kar dokazuje s svojo zmožnostjo tiskanja in dostave izdelkov v manj kot 24 urah. Ta storitev je še posebej uporabna za manjše naklade tiskovin, ki jih stranke potrebujejo v kratkem času, na primer za dogodke, kjer so potrebni novi letaki in vizitke. Kljub izjemni hitrosti ostaja kakovost tiska vrhunska, po želji pa je mogoče tiskovinam dodati tudi posebne učinke. Blagovna znamka Tisk 24 se osredotoča predvsem na tisk in grafično oblikovanje, deluje po principu vse na enem mestu, kar povečuje prepoznavnost strank s kvalitetno grafično podobo. Njihova izkušena ekipa z večletnimi izkušnjami pa poskrbi za kvalitetno promocijsko vsebino, ki pomaga pri predstavitvi zgodbe o uspehu, vsakega podjetja.

Hitrost tiska

Kaj dobite pri njih?

Tisk 24 ponuja širok nabor tiskovin, vključno z vizitkami, letaki, plakati, transparenti, ceradami, jumbo plakati in roll up stojali. Poleg tega nudijo tudi tisk na majice, tisk na platno, tisk vizitk in še mnogo več. Uporabljajo offset in digitalni tisk, ki omogočata hitro tiskanje večjih in manjših naklad. Stranke lahko pri Tisk 24 najdejo tudi digitalno tiskarno, kjer lahko brez pomoči natisnejo svoje izdelke in materiale. Ekipa pa je vedno pripravljena prisluhniti strankam in odgovoriti na vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v procesu tiskanja ali pred njim. Njihova ustrežljivost in strokovnost sta ključni za doseganje visoke kakovosti storitev.

Podjetje daje prednost vašemu zdravju in okolju, tako da uporablja HP Latex tiskalnike. Ti tiskalniki imajo največ ekoloških certifikatov in uporabljajo barve na vodni osnovi, kar jih naredi okolju prijazne. Tiskani materiali, izdelani s temi tiskalniki, so varni za uporabo v šolah, vrtcih, zdravstvenih domovih in bolnišnicah. Poleg tega so tiskovine takoj suhe in brez vonja, kar omogoča enostavno rokovanje z njimi. Prav tako so odporne na praske, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Z uporabo teh tiskalnikov ponujajo široko paleto materialov za tiskanje, vključno s folijo, tekstilom, papirjem, platnom, tapetami in še mnogo drugimi. Izkoristite njihovo hitro storitev in kakovostno tiskanje ter si zagotovite promocijske materiale, ki bodo izstopali.