Horoskop – 2015

Letni horoskop za leto 2015 bo v znamenju Jupitra. Vsi upajo, da bo letni horoskop 2015 veliko boljši od preteklih na vseh področjih. Vsi si želijo veliko sreče, zdravja, ljubezni, potovanj in nenazadnje tudi večjega zaslužka in premoženja, vendar nam Jupiter v znamenju leva prinaša slavo, nenadna potovanja, porast dohodkov.Podrobno opis posameznih nebesnih znamenj si oglejte na kratke-frizure.com/horoskop-2015

Letni horoskop 2015

Kozorog: letni horoskop za kozoroga naj bi bil poudarek na samostojnem delu, kjer bo potrebno izbrati pravo razmerje med zasebnim življenjem in delom. Velikokrat se zanašate na sodelavce, vendar bo včasih potrebno poslušati svoj notranji glas.

Ribi: letni horoskop za ribi kaže zelo nestabilno finančno situacijo. Iskali boste možnost po čim večjem zaslužku, po drugi strani pa boste trošili denar. Enkrat proti sredini leta je možnost, da zadenete pri igrah na srčo.

Oven: na začetku leta se boste borili z utrujenostjo in depresijo, vendar vas to naj ne zavede saj se bo že proti sredini leta stanje izboljšalo, proti jeseni pa bodo zdravstvene težave že pozabljene.

Bik: V letu 2015 boste poslovno zelo uspešni, ampak se bodo stvari odvijale počasi. Na koncu se bo vaš trud poplačal.

Dvojčka: Letni horoskop 2015 kaže, da bodo skozi vso leto zelo uspešni in kreativni, v zadnjih dveh mesecih pa bodo dosegli vrhunec svoje poslovne uspešnosti v tem letu.

Rak: V finančnem stanju boste se odločili za nekaj zelo tveganih in težkih odločitev, vendar na koncu bo pogum vsekakor poplačan s pozitivnim učinkom.

Lev: V letu 2015 boste kar nekajkrat zboleli za manjšo boleznijo, ki bo hitro ozdravljiva in ne bodo imele večjih posledic.

Devica: Finančna situacija v letu 2015 za vas bo zelo ugodna in brez večjih težav. Horoskop za leto 2015 vam priporoča, da zmerno uporabljate svoje premoženje.

Škorpijon: Horoskop vam napoveduj da boste v letu 2015 dobro služili in trošili, tako da s tem ne boste nič privarčevali.

Strelec: V letu 2015 boste veliko igrali igre na srečo, sodelovali v humanitarnih akcijah. Leto 2015 bo finančno uspešen brez večjih zapletov.