Torbice

Torbice so ponavadi zelo velik problem kadar kupujemo novo, saj je na trgu zelo veliko različnih vrst, barv, oblik, velikosti. Vendar ponavadi ko nakupujemo je vedno prvi razlog, da nam je neka torbica všeč oblika ali barva. Vendar nikoli ne pomislimo na to, ali je primerna za našo postavo in če nam pomaga izpopolniti našo postavo. Pri izboru nove pa so pomembne tudi: oblika, velikost, material.

Torbice

Pri izbiri oblike naše torbice je vsekakor pomembna naša postava in sicer, če smo malo višje in vitke postave potem je dobro, da izberemo malo večje in vrečaste torbice, če pa smo malo nižji in močnejše postave pa je bolje, da vzamemo malo daljše in bolj podolgovate oblike. Tudi za material velja enako. Za osebe z močnejšo postavo so bolj primerne torbice, ki so lažje in svetlejše barve in s čim maj dodatki na njej.

Najbolj priljubljene torbice so vsekakor usnjene, ki jo ima skoraj vsaka ženska. Tudi to je eden izmed glavnih razlogov zakaj so usnjene torbice ene izmed dražjih, vendar pri tem kvaliteta teh torbic zagotovo ni vprašljiva kot ne tudi denar, ki smo ga vložili v nakup nove torbice, ker se nam zagotovo hitro povrne.

Torbice v nekaj zadnjih letih postajo zelo popularne tudi pri moških. Moška torbica nosi na drugačen način kot ženska in tudi usnje pri teh torbicah ni tako zelo pogost. Moška torbica se največkrat nosi tako, da jo imajo čez prsni koš, lahko pa je tudi kot torba za prenosni računalnik. V glavnem so primerne za shranjevanje osebnih predmetov in stvari.