Klimatske naprave za bolj vzdržno poletje

Ne veste kako bi se ob vročih poletjih ohladili. Tukaj vam podjetje Prava klima ponuja klimatske naprave za bolj znosne dni. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na prava-klima.si/kategorija/klimatske-naprave.

Klimatske naprave podjetja prava klima je mogoče dobiti po zelo ugodni ceni. Naprave, ki so na voljo pri podjetju Prava klima, bo zadovoljila prav vse kupce, saj je njihova ponudba ogromna in za vsakogar, ki jo potrebuje se najde kakšna. Pri podjetju prodajajo klimatske naprave 5 različnih proizvajalcev in sicer Daikin, Gree, Mitsubishi electric, Panasonic in Samsung. Včasih je bilo tako, da so bile klimatske naprave luksuz, danes pa se vse bolj uveljavljajo v naših domovih, saj je cena ene klimatske naprave močno padla. Danes je mogoče dobiti spodobno klimatsko napravo že za nekaj 500€, kar je dokaj ugodno, saj je včasih stala nekaj tisočakov, danes pa za ta denar dobite profesionalne klimatske naprave.

klimatske naprave

Največjo ponudbo klimatskih naprav ima prav Mitsubishi, saj lahko kupite klimatske naprave hobi pragrama, ki stanejo 500€ in pa tudi nekoliko bolj dovršene klime, ki stanejo 1.500€. Lahko se tudi dogovorite za namestitev same klime, ker je lahko za nekatere neizkušene uporabnike zapletena. Naprave, ki jih kupite pri podjetju Prava klima, pa lahko uporabljate tudi pozimi. To pa zato, ker klimatske naprave niso samo za hlajenje ampak imajo lahko tudi obraten učinek. Po možnosti lahko tudi grejejo in jo lahko uporablajte za ogrevanje manjših prostorov. Poleg tega vam pri podjetju ponujajo tudi servisiranje, saj klima nebo dolgo delovala pravilno brez vzdrževanja, zaradi tega se lahko dogovorite z njimi tudi o tem.

Podjetje lahko obiščete na zgoraj omenjeni spletni strani ali pa jih pokličete na njihovo telefonsko številko 01 777 88 88. Pokličete jih lahko vsak delavnik med 7.00 in 20.00 uro. Prav tako so dosegljivi na telefon v soboto in nedeljo.