Spletni zmenki zavzemajo trg

Se kdaj vprašate kako bi bilo, če spletni zmenki ne bi zavzeli ‘trga’? No, verjetno bi se ohranila kakšna stara, prijetna in romantična navada pri zmenkih, zagotovo pa bi se na zmenkih dogajalo tudi kaj novega, kar se včasih ni. Napotili smo se na ulico in mimoidoče prosili naj dokončaji stavek Če spletni zmenki ne bi obstajali, potem… Seveda smo dobili kar nekaj simpatičnih in bistroumnih odgovorov, za vas pa smo seveda zbrali samo smetano:

– Če spletni zmenki ne bi obstajali, potem bi bilo veliko več osamljenih ljudi, ki bi na internetu igrali igrice, namesto spoznavali novih in zabavnih ljudi.
– Hmm.. če ne bi obstajali potem danes ne bi obstajala tudi moja otroka. To pa ne bi šlo. Ja, ženo sem spoznal preko spletne klepetalnice in ni me sram priznati (smeh).
– Če spletni zmenki ne bi obstajali, potem bi verjetno vsak večer zares odšla na telovadbo, ne pa da sedim za računalnikom.

spletni zmenki

– Vauu, zanimivo vprašanje. Kar težko si je predstavljati kako bi bilo, če spletni zmenki ne bi bili na voljo. Hmmm… No, zagotovo so spletni zmenki lažje izvedljivi, kot pa tisti ‘običajni’. Pravo vprašanje, ki si ga moramo zastaviti pa je ali so spletni zmenki boljši od ‘običajnih’?
– Brez njih ne bi imel zmenka skoraj vsak dan, saj moja punca študira v Londonu. Še sama sreča, da obstajajo!

No, kot vidite smo naleteli na skorajda same pristaše spletnih zmenkov (in tudi kakšnega filozofa). Razlog temu bo verjetno to, da smo vprašanja postavljali mimoidočim na Kardeljevi ploščadi, ki je v neposredni bližini več fakultet, kar seveda pomeni, da smo bolj ali manj spraševali mlajšo generacijo. Kaj pa spletni zmenki pomenijo kakšni drugi generaciji pa je vprašanje zase in zagotovo bi morali raziskati tudi to… In seveda tudi kaj spletni zmenki predstavljajo še kakšni mlajši generaciji, ki je še vedno navdušila s svojimi pregnanimi odgovori.