Kovinske strešne kritine

Strešna kritinaPločevinaste strešne kritine postajajo vedno bolj priljubljene, v veliko primerih se uveljavlja kot tudi najboljša izbira za več vrst stanovanjskih in poslovnih stavb.

Sama kovinska strešna kritina je zelo prilagodljiva in z možnostjo montaže na skoraj vseh vrstah streh prednjači pred drugimi. Po izgledu je zelo podobna klasičnim kritinam s to razliko, da je prikrajšana za marsikatero pomanjkljivost. Sama kritina je široko uporabljena pri gradnji industrijskih poslovnih in stanovanjskih objektov, garaž, centrov, kmetijskih poslopij in mnogih drugih gradnjah. Kritina uspešno kljubuje vsem, še tako zahtevnim vremenskim pojavom, odporna je na sneg, dež, točo, zmrzali, vetru in neprestanemu soncu.

Ko izbiramo oblike se lahko odločimo za kovinsko kritino v obliki trapeza ali kovinsko kritino v obliki strešnika. Obe vrsti kritin odlikujejo odlične lastnosti kot so majhna teža, dolga življenjska doba in zelo ugodna cena. Kritine Majde je podjetje, pri katerem lahko kupite vse za vašo streho in še nekaj drugih produktov. Ponujajo vse od opečnih in betonskih strešnikov, parapropustnih folij kovinskih kritin različnih oblik, kamionskih prevozov in še kaj.

Poleg omenjenih izdelkov pa lahko pri njih kupite tudi razne dodatke za kritine kot so obrobe, slemenjaki, vijaki, slemenski trakov in tesnila. Za več informacij, katalog produktov, certifikate, barvne možnosti cenik in informativni izračun jih kontaktirajte. Na njihovi spletni strani pa so vam na voljo tudi navodila za montažo, če ste bolj tehnični tip človeka vam ta ne bo predstavljala težav. Kupljeno blago vam dostavijo izredno hitro, zato se ne obotavljajte če potrebujete novo streho ali pa le kakšen rezervni del.