Poletna jezikovna šola, način za aktivno preživljanje počitnic

Poletna jezikovna šolaPoletna jezikovna šola je malo drugače šola. Je zabavna in brez ocen, otrokom in staršem prijazna. Je šola novih dogodivščin in tistega kar otroci ne počnejo vsak dan. 25. junija, ko se začnejo poletne počitnice za šolarje, je veliko staršev v zadregi, kako vendarle svoje otroke zaposliti tudi med počitnicami. Starši, ki so zaposleni, povečini imajo le 14 dni dopusta, zato otroci večino časa preživijo sami oziroma starši iščejo načine, da bi jim zagotovili zadostno varstvo in aktivnosti, ki bi jih zaposlile.

Poletna jezikovna šola je odlična izbira, ki jo lahko starši ponudijo svojim otrokom. Je edinstven način, da otrok pridobi dragocene izkušnje in nova znanja. Poletna jezikovna šola ponuja pestro izbiro različnih programov. Ker so interesi otrok različni, se trudijo, da bi bila izbira programov kar se da po godu vsem. Poleg učenja tujih jezikov, poletna jezikovna šola, ponuja učenje različnih športov in vadbo le-teh.Otroci tako preživijo svoj dan aktivno in v naravi. Poleg športa in učenja tujih jezikov, otroci urijo svoje ročne spretnosti in se tudi umetniško izražajo.Vse aktivnosti vodijo pedagogi in vaditelji, kar zagotavlja kakovost izvedbe. Dnevni program aktivnosti vključuje vse od športa do učenja tujih jezikov. Učenje je prilagojeno različnim starostnim skupinam, ki se med seboj tudi združujejo.

Poletna jezikovna šola v kratkem času ponudi veliko, kerznanje in izkušnje, ki jih otrok pridobi so neprecenljive. Za starše pa je bistvenega pomena tudi to, da je za njihove otroke lepo poskrbljeno, kajti v času šole jim je zagotovljeno varstvo in prehrana. Starši svoje otroke zjutraj pripeljejo ob dogovorjeni uri in jih odpeljejo domov popoldan, ko se zaključijo vse aktivnosti po urniku. Poletna jezikovna šola splete veliko novih prijateljstev, otroke pripravi na novo šolsko leto, na koncu pa sigurno ostanejo lepi spomini iz otroštva.