S čim se ukvarja mlada ekipa Videa?

VideaPromocija mlade ekipe Videa sloni na referencah, ki so se do danes nabrale v kar lepem številu. Reference se vztrajno večajo iz meseca v mesec, vsak dan v mesecu pa mladi ekipi prinese tudi nove izkušnje. Na podlagi novih izkušenj vam Videa lahko ponudi vedno boljšo storitev, s katero pa povečuje tudi zadovoljstvo rednih in novih strank. Če vas zanimajo reference, potem si jih lahko ogledate na spletni strani. Pa vendar bi bilo dobro najprej še nekoliko spregovoriti o tem, s čim točno se mlada ekipa sploh ukvarja.

Videa se ukvarja z video produkcijo. Za vas izdela različne video posnetke. V ponudbi storitev Videa lahko najdete predstavitveni, animirani, promocijski ali izobraževalni video posnetek in pa reportažo. Če želite direktno povečati prodajo produkta ali storitve, potem se lahko odločite za promocijski video posnetek, ki bo nazorno pokazal, kakšne lastnosti, prednosti in slabosti ima vaš izdelek oziroma vaša storitev. Z video posnetkom se boste na zanimiv in privlačen način približali širši množici ter si tako povečali razpoznavnost in posledično tudi uspeh svojega podjetja. Animirani video posnetek bo ravno tako poskrbel za predstavitev podjetja ali pa za kaj drugega. Pri tovrstnih posnetkih je edina ovira le domišljija.

Kot že samo ime »predstavitveni video« pove, gre za predstavitev podjetja oziroma organizacije potencialnim strankam. Pri teh posnetkih je potrebno paziti na to, da ste bolj zanimivi od svoje konkurence. Kako pa je z reportažo? Tovrstni posnetki so posebej primerni za tiste dogodke, ki se ponavljajo in je pomembno, da se arhivirajo in nato uporabijo za promocijo ter izboljšanje dogodka. Kar se tiče izobraževalnih video posnetkov pa je pomembno povedati le to, da se nekatere stvari preprosto ne da opisati le z besedo. Takšni posnetki nudijo dobro priložnost za pridobitev nekega znanja na kvaliteten način. Obiščite www.videa.si in si pridobite video posnetek tudi vi!