Obiščite mesto Pješčana uvala

Če ste na dopustu ali pa ste šli v penzijo je ta članek prav za vas, saj če slučajno nimate kaj drugega za delat lahko obiščete prelepo mestece z imenom Pješčana uvala, ki se nahaja zraven Pul v istrski regiji. Več o tem mestu si lahko preberete na spletni strani http://www.apartmajidirekt.si/pjescana-uvala/.

Pješčana uvala je zelo lep kraj in to se še posebej vidi pri jutrih, saj vas bodo prebudili sončni žarki. Zunaj boste zjutraj videli veliko ljudi, ki se sprehajajo, telovadijo ali pa tečejo. Tako, da je jutro tam najboljši čas za rekreacijo. Pješčana uvala ima svojo okolico obdano s borovci in grmi zato gre tja veliko tekačev, saj naredi vzdušje mediteransko in prijetno. Na tekaških poteh lahko tudi srečate kakšne kolesarje, ki jih privabi vonj smole in jih naredi zadovoljne in osvežene.Pješčana uvala

Pješčana uvala je kraj, ki je svoboden in da veliko navdiha tistim, ki imajo probleme in rabijo čas in mir, da si zberejo skupaj svoje misli. Ob obali boste zmeraj videli morje mirno in boste z veseljem zaplavali v njem in lahko rečem, da je najboljše zaplavat takoj po teku oz. rekreaciji, saj te hladna voda osveži in ti da novo energijo.

Pješčana uvala pa ni namenjena samo športnikom ampak tudi družinam, saj so za vaše otroke priskrbeli razna vodna igrala s katerimi se lahko neprestano igrajo in za tiste, ki se radi potapljajo je Pješčana uvala poskrbela, da imajo vsi podvodno masko s katero bodo lahko gledali dno morja. Za tiste, ki bi se radi peljali s čolnom ne skrbite, saj so za vas ali za vašega otroka priskrbeli avte na vodi, čolničke ter barke, ki vam jih nudijo po zelo ugodni ceni. Če se hočete na obali sprostit potem vam tudi priporočam, da obiščete masažo, ki vam jo nudijo le za 50 kun.

Pješčana uvala pa ni znana samo po obali ampak tudi po plezalnih stenah oz. plezalnih zidovih. Zidovi so ostanki obzidja, ki ni ohranjen samo za plezalce ampak tudi za arheologe in zgodovinarje. Priporočam vam obiskati Pješčana uvala, saj je blizu mesta iz rimskih časov in to so Pule, ki jih boste lahko obiskali kadar boste hoteli, ko boste dopustoval tam.