Odločite se za odkup vozil

Odkup vozilProdajate avto, pa se vam vse bolj zdi, da ga ne boste uspeli kmalu prodati? Za svoj stari avto si želite iztržiti čim več denarja, cene, ki vam jih postavljajo kupci pa se vam zdijo prenizke? Naj vas ne skrbi več, saj za to obstaja odkup vozil.

Vožnja od salona do salona vam vzame veliko dragocenega časa. Svoje vozilo lahko prodajamo tudi na raznih sejmih, da najdemo ustreznega kupca pa ni tako zelo enostavno. Spletna stran odkup.net vam prihrani veliko skrbi in časa. Omogoča odkup vozil vseh vrst v zelo kratkem času in na zelo enostaven način.  Odkup vozil poteka tako, da jim preko spletnega obrazca pošljete podatke o vozilu. Pri opisu podate nekatere pomembne informacije, kot so število prevoženih kilometrov, opremljenost vozila ter kateri ste po vrsti njegov lastnik. Odkup vozil je možen za vozila letnikov 2000 in naprej. Ne pozabite priložiti še fotografijo, ki naj bo čim bolj kakovostna, da boste tako lažje prepričali potencialnega kupca. Takoj, ko prejmejo podatke o vašem vozilu, vzpostavijo kontakt z najboljšimi trgovci z vozili v vaši okolici. Ponudnik z najboljšo ceno dobi vaš kontakt in vas obvesti o ponujeni ceni. Če ste zadovoljni s ponudbo, potem se z njim še individualno dogovorite, kje in kako boste prepisali in prodali vaše vozilo. Ob prodaji takoj prejmete gotovino. Stran poleg odkupa avtomobilov nudi tudi odkup tovornih vozil, kmetijske in gradbene mehanizacije, traktorjev, viličarjev, štirikolesnikov, plovil, čolnov, vodnih skuterjev ter vseh ostalih motornih vozil. Ste imeli prometno nesrečo in vam je ostalo le poškodovano vozilo? Ne skrbite, saj vam je sedaj omogočen tudi odkup karamboliranih, poškodovanih, okvarjenih in slabše ohranjenih vozil.

Ne odlašajte in se odločite za odkup vozil. Potrebujete samo nekaj klikov do hitre in uspešne prodaje. Obiščite zgornjo povezavo in pridobite ceno za odkup v roku 24-ih ur. Celotna storitev je za uporabnike popolnoma brezplačna!