Plavalni tečaji za otroke

Plavalni tečaji za otrokePočitnice so že tu in prav tako dopusti na morju in obiski toplic ter bazenov. Če želite, da se vaši najmlajši naučijo plavanja, potem je tu za vas idealna rešitev, ki vam jo ponuja Vaterpolo klub Ljubljana. To so plavalni tečaji za otroke.

Plavalni tečaji za otroke potekajo v treh terminih po štirinajst dni, brez vikendov. Termini, ki so na voljo so od 30. junija do 11. julija, 14. julija do 25. julija in od 11. avgusta do 22. avgusta. Cena, ki jo zahtevajo plavalni tečaji za otroke je petindevetdeset evrov. Ta cena velja samo za člane kluba, letna članarina za klub pa znaša deset evrov.  Plavalni tečaji za otroke so primerni za otroke starosti od treh let in pol do šest let. Otroci ob prijavi na plavalni tečaj prejmejo majičko.

Za otoke je zelo pomemben prvi stik z vodo, zato je zelo pomembna izvedba programa. V Vaterpolo klub Ljubljana poskrbijo za vaše otroke na lep in kvaliteten način ter jih naučijo plavanja. Za vaše otroke bodo poskrbeli vaditelji in trenerji plavanja z veliko izkušnjami. Ne bodo jih naučili le plavanja, temveč bodo skrbeli tudi za varnost vaših otrok, saj število otrok nikoli ne presegaj število štirih otrok na vaditelja. Delo z vašimi otroki je kvalitetno in profesionalno in tako zagotavljamo vašim otrokom varen in zabaven tečaj plavanja.

Plavanje je stvar, ki bi jo maral znati vsak človek, saj je življenjskega pomena, zato plavalni tečaji za otroke v Vaterpolo klub v Ljubljani organizirajo kvalitetne tečaje plavanja, kjer se bodo vaši otroci preko igre in z različnimi vajami naučili plavanja. Plavalni tečaji za otroke najprej potekajo tako, da otroke razdelijo v skupine na podlagi njihovega predznanja in starosti.

Če želite več informacij o plavalnem tečaju za otroke, potem obiščite spletno stran vaterpololjubljana.si.