SMS mobilni marketing

Imate podjetje, ki ni preveč znano oziroma uspešno? SMS mobilni marketing je lahko prava rešitev za vas. Če še nikoli niste razmišljali o tovrstnem marketingu je sedaj pravi čas, da nadomestite zamujeno. Ali se sprašujete zakaj? SMS mobilni marketing je poleg številnih drugih prednosti zelo stroškovno učinkovit, zato gSMS mobilni marketinga čim prej vključite v svojo marketinško strategijo.

SMS-ji so zelo hitri in zato takoj dostavljivi k prejemniku. Že v nekaj sekundah bodo sporočilo dobili in ga s tem tudi prebrali. Pošljete lahko na tisoče sporočil ali pa samo na izbrane številke. SMS mobilni marketing ima visoko stopnjo odpiranja, kar pomeni, da je prebran skoraj vsak SMS, ki ga boste poslali. Ko bo vaš naročnik zaslišal zvočni signal svojega telefona, bo sporočilo odprl in ga prebral. Email marketing ima veliko manjšo berljivost, kar je tudi dokazano. Ustvarite si lahko hitro notranje besedilo ali promocijsko sporočilo. SMS-je pa se lahko uporabi za več načinov.

SMS mobilni marketing vam bo pri oglaševanju v veliko pomoč. Na zgoraj dodani povezavi boste našli več možnosti pošiljanja SMS sporočil ter informativno in promocijsko oglaševanje. O področju s tovrstnim marketingom bo vaše podjetje na veliko boljši poti, kot prej. Pred odločitvijo se posvetujte z strokovnjaki na zgoraj dodani povezavi, kjer boste našli tudi kontakt. Oni vam bodo svetovali in usmerili v pravilno smer.

Veliko vaših strank ne uporablja email-a oziroma elektronske pošte, vsak pa uporablja sporočila preko SMS-ja. Z tovrstnim oglaševanjem pokažite vsem svojim strankam, da sledite tehnologijam. SMS mobilni marketing je dandanes odlična tehnologija, ki bo vašemu podjetju prinesla veliko prednost pred konkurenco. Tekstovna sporočila z mobilnimi telefoni so eden od najpogostejših načinov dobre komunikacije, zato se preizkusite v tem izjemnem marketinškem potencialu.