Sezamy garažna vrata

Sezamy garažna vrataSezamy garažna vrata so znana po ugodnih cenah in odlični izolaciji.

Podjetje Sezamy d.o.o. Vam ponuja dva tipa vrat. To sta Classic in Standard. Edina razlika med njima je v delovanju vzmeti.

Sezamy garažna vrata niso namenjena samo za parkiranje vašega avtomobila, temveč nudijo veliko več. Vrata, so izdelana po Evropskem merilu na področju varovanja izdelkov. Vaš dom varujejo pred vlomilci in krajo vaših dragocenih stvar, ki jih imate shranjene. Odpirajo in zapirajo se na več načinov in sicer ročno, avtomatsko in z električnim motorjem na daljinca.

V kolikor namestite Sezamy garažna vrata boste imeli poleg kakovostnih vrat, še toplotno izolacijo garaže, saj imajo vgrajena še tesnila in lamele, ki so primerne bolj za zimski čas, ko se temperature zunaj spustijo pod ničlo. Takrat bo dovolj toplo za bivanje, poleti pa zavarujejo Vaš avtomobil pred vročino.

Ko je slabo vreme in želite, da bi Vam Sezamy garažna vrata odprl nekdo drug, imate na voljo električni motor na daljinski upravljalnik. Vrata boste lahko odprli tudi ob izpadu elektrike, samo, da jih bo potrebno odpreti ročno. Sezamy garažna vrata imajo tudi sistem s katerim zaznajo različne ovire, saj tako ne bo možnosti, da bi priprli prste svojih otrok.