Strešni nosilci

Strešni nosilciNimate dovolj prostora za tovorjenje stvari? Potem so najboljša rešitev strešni nosilci. Podjetje Nordrive je zelo priznan proizvajalec, ki izdeluje kakovostne strešne nosilce in tudi dodatne strešne opreme seveda za osebna vozila. Strešni nosilci so narejeni iz zelo odpornega aluminija in so seveda veliko lažja od podobnih nosilcev, ki so narejena iz železa. Vendar imajo enako nosilnost (do 100 kg). Na strešnih nosilcih je zgornja stran prevlečena z proti drsno gumo, ki seveda preprečuje da bi se tovor premikal po  strešnem nosilcu. Za varnost vas naj ne skrbi, ker so strešni nosilci opremljeni z proti vlomno ključavnico. Vsaka pritrdilna roka je prilagojena čisto vsakemu tipu vozila. S tem je montaža precej lažja, ker obenem nudi tudi zelo čvrsto vez med tovorom in streho. Tako da je zaradi vseh odličnih tehničnih rešitev zelo preprosta in tudi namestimo jo lahko tudi brez dodatnega orodja.

Strešni nosilci so glavni artikli v podjetju Nordrive. Ampak poleg strešnih nosilcev vam ponujajo tudi strešne kovčke, snežne verige, nasloni za roke, Bootector zaščita prtljažnika, nosilce za smuči,  tipske gumijaste preproge, preproge za prtljažnike in še kaj bi se našlo. Če Vas je podjetje Nordrive prepričal za nakup od katerih koli njihovih artiklov in ste se odločili za nakup preko spleta, Vam lahko pomagamo mi. Če prvič nakupujete preko spletne strani, Vam bomo mi povedali par koristnih nasvetov, kako opraviti nakup. Tako kot na vsaki spletni strani se morate prvo kot prvo na njihovo spletno stran registrirati potem pa še seveda prijaviti. Ko se registrirate in prijavite, lahko začnete z iskanjem želenih artiklov. Za lažjo pomoč Vam bodo na voljo informacije o artiklu in seveda tudi slike. Ko se odločite za nakup preprosto kliknete pod artikel “V košarico” zatem pa še “Na blagajno”. Na blagajni samo še izpolnete vrsto plačila, osebne podatke in naslov dostave, kajti vaš izbrani artikel dostavijo na dom.

Strešni nosilci so Vaša edina rešitev za dodatno tovorjenje. Če Vas zanima več o podjetju Nordirve in o nakupu kakršnih koli artiklov si lahko vse prebereta na zgornji navedeni povezavi.