Vam dela izpadanje las problem?

Če ste že v teh leti ali pa da imate kakšno bolezen, da izgubljate vaše lase kot posledico tega, potem je tu lasni sistem, ki vam ponuja rešitev. Razvili so poseben lasni sistem, ki preprečuje izpadanje las, oziroma vam nadomestijo vaše izpadle lase z novim lasnim sistemom. Več o lasnih sistemih lahko izveste na spletni strani www.izpadanje-las.si.

izpadanje lasLasni sistem se precej razlikuje od lasulje ali lasnih vložkov, saj je narejen po meri strankine glave, določi se barva las, če bodo lasje gladki ali skodrani, kje bo prečka in tako dalje.

Izpadanje las povzroča še posebej velike težave že starejšim ljudem. nastane plešavost ali neenakomerna razporeditev las po glavi. Za odpravo takih težav je bil narejen lasni sistem. Lasni sistem je v bistvu po meri narejena pričeska iz naravnih las. lasje so pritrjeni na tanko mrežico z luknjicami velikimi okoli 1 milimeter, ki je narejena po meri in tako omogoča dihanje koži na glavi. Ob robu mrežice je silikonski trak, na kateremu je natisnjen datum izdelave in ime lastnika lasnega sistema. Lasni sistem je odlična rešitev za izpadanje las, saj je njegova uporaba čisto preprosta, z njim lahko izvajate različne aktivnosti, šport, plavate inse potapljate.

Lasni sistem si sami namestite na glavo, njegova nega pa poteka podobno kot nega navadnih las. Lasni sistem operete takrat, ko vidite, da je umazan, in sicer z mlačno vodo.Za umivanje uporabljajte šampon in balzam, potem pa je najbolje, da ga pustite, da se posuši na zraku, lahko pa ga tudi posušite s fenom. Ko se lasni sistem posuši, ga nežno razčešete z glavnikom. Pri tem pa morate paziti da ne raztegnete ali ne raztrgate mrežice.

Če tudi vas pesti izpadanje las, potem je za vas pravi naslov spletna stran www.izpadanje-las.si. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran ali jih pokličite na njihovo telefonsko številko in si priskrbite svoj lasni sistem.