Znamenitosti Term 3000

Ali poznate vse lokalne znamenitosti Term 3000? Najbrž ne, a ponujajo mnogo možnosti za spoznavanje tako zgodovine kot za rekreacijo. Apartmaji Moravske Toplice ponujajo različne dogodke in prireditve skoraj vsak dan. Organizirani so tako za goste kot tudi za skupnost in izletnike. Lahko se tu udeležite tudi različnih kulinaričnih izletov, kjer boste spoznali predvsem celotno prekmursko kulinariko. Preko teh ogledov pa boste lahko tudi izkusili kako so včasih izdelovali lonce, kar bo predstavil lončar. Lončarska obrt je včasih namreč imela velik pomen. Lahko si boste se ogledali lončarsko delavnico in stalne razstave lončarskih mojstrov. Kultura in zgodovina sta tu prav tako izjemno pestri: Aquila freske v Martjancih. Plečnikova cerkev v Bogojini, rotunde iz 13. stoletja v Selu in še mnogo drugih.toplice moravske dogodki

In ker ni dolgo odkar ste vsi zaljubljeni pari praznovali Valentinovo, vas bo morda pritegnil tudi Otok ljubezni in mlin na Muri. Ta izlet poteka z brodom do Otoka ljubezni, nato pa se lahko udeležite še posebne malice z ljubezenskih napojem. Možen je tudi ogled dela burjašev, ki so bili včasih utrjevalci rečnih bregov. Na izletih pa si skoraj morate ogledati tudi Vinsko cesto Jeruzalem, kjer je narava resnično edinstvena in cesta Jeruzalem vas bo povsem prevzela. Vse od pridelave bučnega olja in ogleda samostana, vam torej ponujajo na vinski cesti Jeruzalem.

In kje si vse te čudovite znamenitosti lahko ogledate? Apartmaji Moravske toplice vam omogočajo prav vse zgoraj naštete aktivnosti. In če ste bolj umirjen tip človeka, ki si želi umirjenosti in zasebnosti ne skrbite, saj se tukaj prilagodijo vsem vašim zahtevam. Apartmaji Moravske toplice so vam na možnost kakor želite. Od površine, števila etaž, terase in otroške postelje. Možni so tudi popusti glede na število nočitev, predčasno plačilo ali last minute ponudba. Za doplačila pa lahko dobite še mnogo več kot npr. kopalne karte, zato ne čakajte in rezervirajte svoj apartma že sedaj!